Selecteer een pagina

Trainingen

Veiligheidstrainingen met een praktische insteek

Scaves biedt u een omvangrijk trainingsaanbod voor werk en veiligheid. Vrijwel elke training volgens Arbowet of branche verplichte opleiding is bij ons te volgen. Daarnaast bieden wij veel zelf ontwikkelde veiligheidstrainingen op maat die aansluiten bij de werkvloer. Onze instructeurs en veiligheidskundigen komen uit de praktijk. Ze weten wat er speelt op de bouw en bij industriële projecten. Daardoor weten zij hun praktijkervaring dan ook prima door te vertalen naar afwisselende trainingsstof met herkenbare voorbeelden.

Van VCA cursus tot veiligheidstrainingen op maat

Wilt u uw VCA diploma halen? Of wilt u uw medewerkers bijspijkeren over bijzondere veiligheidsvoorschriften? Wij bieden u de juiste veiligheidstraining. In Schoonebeek beschikken we over meerdere leslokalen, daarnaast zijn de meeste trainingen bij u op locatie te volgen. Wij verzorgen ook trainingen op maat. Bijvoorbeeld voor buitenlandse werknemers, compleet met bijbehorend lesmateriaal en documentatie. Of een training toegespitst op een bepaalde projectfase of op buitenlandse regelgeving. Leg ons uw wensen voor, we denken met u mee en regelen wat nodig is.

Instapcursussen

Op onze cursusagenda vindt u een overzicht van alle reeds geplande cursussen. Als particulier, ZZP’er of werkgever kunt u zichzelf of uw medewerkers via het inschrijfformulier opgeven. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.