Selecteer een pagina

Rope Access & Rescue Teams

SCAVES wil werken veiliger maken!

Al bijna 10 jaar staat Scaves bekend om het ondersteunen bij veiligheid op de werkvloer, d.m.v. veiligheidstrainingen, opleidingen en inzet van veiligheidskundigen. Sinds 2014 is CREW als afdeling aan Scaves toegevoegd. CREW legt de focus speciaal op Rope Access en Reddingsteams.

 

Onze reddingsteams ondersteunen bij werkzaamheden op hoogte, in diepte en besloten ruimtes, waarbij een adequate redding vereist is. Het werken op hoogte, in diepte of besloten ruimtes brengt veelal grote risico’s met zich mee, die onderkend worden door middel van een goede Taak Risico Analyse (TRA). Als beheersmaatregel hiervoor wordt vaak het dragen van een harnasgordel verplicht.

 

Maar wat nu als uw medewerker daadwerkelijk komt te vallen, onwel wordt of iets anders overkomt. Wie haalt uw medewerker uit zijn/haar benarde situatie? In sommige gevallen is tijd het kritieke aspect en moet er snel gehandeld worden. Wij kunnen u helpen deze aan deze Arbo wettelijke verplichting te voldoen. Scaves biedt daarin een breed scala aan mogelijkheden.

 

Onze reddingsteams komen volledig uitgerust met reddingplannen, materialen en middelen die toereikend zijn voor uw werksituatie. Denk hierbij aan (touw)redding systemen, onafhankelijke ademlucht, gasdetectie en middelen om stabiliserende medische ondersteuning te kunnen bieden tot er een eventuele overdracht aan externe hulpdiensten kan plaatsvinden. Onze reddingsteamleden hebben de juiste competenties en zijn volledig opgeleid om u van dienst te kunnen zijn.

Neem voor meer informatie contact met ons op en lees verder op www.crewnl.com