Selecteer een pagina

VACATURE | Sales Engineer

20 jaar ervaring met het geven van trainingen en advies op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gezondheid, welzijn, milieu en ARBO wetgeving. Naast de initiële focus op de bouw en industrie is Scaves inmiddels ook al jaren specifiek werkzaam in olie-, gas- en geothermie en tevens in de petrochemie- en procesindustrie.

Scaves heeft zich binnen al deze industrieën vanuit C.R.E.W. (Climbing Rescue Elevated Work) eveneens ontwikkeld tot een specialist op het gebied van rope acces en rescue werkzaamheden.

in verband met de groei en uitbreiding voor de afdeling C.R.E.W. zijn wij per direct op zoek naar een:

Sales Engineer

Functie

Als Sales Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het sales beleid.  Tegelijkertijd ben je verantwoordelijk voor het verkennen en bedienen van de markt en het genereren van omzet voor de organisatie,  voornamelijk op het gebied van rope acces. De taken en werkzaamheden van de functie zijn gericht op het uitvoeren van (markt)onderzoek en benaderen van bestaande en potentiële relaties met als doel het verkopen van diensten, actief relatiebeheer en het ontwikkelen en verkennen van nieuwe markten.  Naast de commerciële activiteiten heeft de Sales Engineer tevens de (technische) verantwoordelijkheid t.a.v. voortgang en kwaliteitsbewaking van de projecten (CREW). Je bent in staat de wensen van de klant te vertalen naar technisch passende oplossingen.

Team

Als onderdeel van het Sales team fungeer je als de verbindende factor tussen de verschillende ondersteunende disciplines / afdelingen.  Daarnaast ben je de verbindende schakel tussen de opdrachtgever en Scaves. Je legt verantwoording af aan de Sales Manager.

Jouw profiel

Jij bent een commerciële techneut met een klantgerichte houding die sterk is in samenbrengen van  klantwensen en technisch passende oplossingen.  Enerzijds kan je zelfstandig en proactief handelen, anderzijds voel jij je als een vis in het water binnen een team. Je weet zowel intern als extern op verschillende lagen in een organisatie te communiceren. Het is belangrijk dat je een technische achtergrond hebt en affiniteit met onze business. Daarnaast  kun je gemakkelijk over schakelen naar de Engelse taal en red jij je ook met de Duitse taal.

Wij bieden

  • Een marktconform salaris;
  • Een auto van de zaak;
  • Een goede werksfeer binnen een fantastisch team van collega’s;
  • Een eigen competentiemanagement systeem, wij vinden het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen in je functie.

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@bakkergroep.nl