Selecteer een pagina

VACATURE – Leerling Rescue Team Member / Technical Operator

 

Scaves BV houdt zich bezig met technische opleidingen, ARBO-veiligheid en projectbegeleiding in de bouw, (petro-)chemie en procesindustrie, on- en offshore. Wij beschikken over een team van gespecialiseerde medewerkers die zeer flexibel meedenken over het verbeteren van veiligheid binnen bedrijven. Wij hebben jarenlange praktische ervaring in hijsen en heffen, kranen, gereedschappen en machines in de bouw, (petro-)chemie en procesindustrie.

C.R.E.W., onderdeel van Scaves BV, is de afdeling die gespecialiseerd is in het werken op hoogte, rope access en rope rescue. De Technical Operators van C.R.E.W. worden onder meer ingezet in de proces-, telecom-, olie-, gas- en windindustrie. Ze helpen met opbouwen en afbreken van boortorens en werken op hoogte. Ze werken onder de kraan, bedienen machines en werken bij besloten ruimten.

Ter aanvulling op ons C.R.E.W.-team, zijn wij op zoek naar een;

LEERLING RESCUE TEAM MEMBER / LEERLING TECHNICAL OPERATOR

De functie

Als leerling Rescue Team Member word je opgeleid om ondersteuning te bieden aan de afdeling C.R.E.W. door het uitvoeren van touw specialistische evacuaties en reddingen. Maar ook voor werkzaamheden op moeilijk toegankelijke locaties, door middel van industriële touw- en klimtechnieken. Het Rescue Team maakt gebruik van Rope Access. Dit zijn abseiltechnieken in combinatie met werkpositionerings- en valbeveilingsmaterialen. Rope Access wordt in steeds meer sectoren toegepast. Zo kunnen werkplekken op hoogte en besloten ruimten op een veilige en efficiënte manier bereikt worden. De Rope Access werkzaamheden worden o.a. uitgevoerd voor de onderstaande werkzaamheden:

  • Reddingswerkzaamheden
  • Inspectiewerkzaamheden
  • Onderhouds-, en reparatiewerkzaamheden
  • Laswerkzaamheden
  • Montage en demontage
  • Schoonmaakwerkzaamheden.

Naast je inzet als leerling Rescue Team Member, word je tevens opgeleid om ingezet te worden als leerling Technical Operator voor o.a.:

  • Het uitvoeren van hijswerkzaamheden (heavy lifting);
  • Werken met kranen, heftrucks, hoogwerkers en verreikers;
  • Werken als buitenwacht/mangatwacht

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een medewerker die technische kennis wil opdoen door middel van functiegerichte opleiding en/of trainingen. Onze ideale kandidaat beschikt over een gemotiveerde instelling, is sportief, heeft geen hoogtevrees, houdt ervan om in teamverband te werken en beschikt over een goed doorzettingsvermogen.

Wat kun je verwachten?

Scaves biedt een dynamische werkomgeving met een team van professionele en gedreven collega’s, waarin je opgeleid wordt om met veel eigen verantwoordelijkheden om te gaan en waar je ruimte krijgt voor je eigen creatieve inbreng. Wanneer je begint aan deze baan, word je ruim voldoende begeleid en opgeleid. Je zult veelal gaan werken op diverse locaties in Nederland, maar incidenteel ook in het buitenland. Wij bieden een marktconform salaris.

Solliciteren?

Ben jij de enthousiaste medewerker die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar ljansen@scaves.nl t.a.v. mevrouw L. Jansen, Office & HR Manager vóór 11 juni 2018. Wil je meer informatie? Dan kun je ook bellen op het telefoonnummer 0524-532654.