Selecteer een pagina

VACATURE – Junior Instructeur

Scaves BV houdt zich bezig met technische opleidingen, ARBO-veiligheid en projectbegeleiding in de bouw, (petro-)chemie en procesindustrie, on- en offshore.

Wij beschikken over een team van gespecialiseerde medewerkers die zeer flexibel meedenken over verbeteren van veiligheid binnen bedrijven. Wij hebben jarenlange praktische ervaring in hijsen en heffen, met kranen, gereedschappen en machines in de bouw, (petro-)chemie en procesindustrie.

Scaves is in verband met de groei en uitbreiding van Opleidingen, op zoek naar een fulltime:

JUNIOR INSTRUCTEUR

Als junior instructeur word je opgeleid tot allround instructeur en word je verantwoordelijk voor het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige theoretische en praktische trainingen. Wij zoeken een collega die, na het afronden van het opleidingstraject, onder andere de volgende opleidingen gaat verzorgen: Banksman, Heftruck, Hoogwerker en diverse Flenstrainingen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Het overdragen van technische kennis en veilig werken met machines en materiaal is een essentieel onderdeel van de trainingen. Daarnaast zorg je voor veiligheid tijdens de training voor deelnemers, assistenten en bij het werken met diverse voertuigen. Als junior instructeur denk je tevens mee over het ontwikkelen van nieuw trainingsmateriaal. Je houdt je kennis continue up-to-date door je leergierige instelling.

Wat vinden wij belangrijk?

Voor deze uitdagende baan dien je te beschikken over de onderstaande functie-eisen:

 • Een afgeronde MBO opleiding in een technische richting;
 • Ervaring in het geven van (praktische) instructies en/of training is een pré;
 • Relevante en/of praktische werkervaring in de on- en offshore is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je beschikt over goede didactische, communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je beschikt over een brede interesse in het vakgebied en hebt affiniteit met veiligheid;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereid om op diverse locaties (binnen- en buitenland) én soms in het weekend te werken.

Beschik je over de volgende competenties?

 • Zelfstandig én goed in teamverband kunnen werken
 • Kwaliteit- en resultaatgericht
 • Flexibel
 • Commercieel en klantgericht

Wat kun je van ons verwachten?

Scaves biedt een dynamische werkomgeving met een team van professionele en gedreven collega’s, waarin je veel eigen verantwoordelijkheden hebt en waar ruimte is voor je eigen creatieve inbreng. Wanneer je begint aan deze baan, word je ruim voldoende begeleid en opgeleid. Je zult veelal gaan werken in en vanuit het noorden van het land, maar incidenteel ook in het buitenland.

Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

Solliciteren?

Ben jij de junior instructeur die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@bakkergroep.nl. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met trainingen, telefoonnummer 0524-532654.