Selecteer een pagina

Scholingsvoucher – subsidie vanuit het UWV voor uw training

Gaat u als werkzoekende, werknemer of ZZP-er een opleiding volgen in de richting van een kansberoep of wilt u met een ervaringscertificaat (EVC) bewijzen dat u geschikt bent voor werk bij een toekomstige werkgever? Wellicht dat Scaves BV middels de scholingsvouchers van het UWV hierin iets voor u kan betekenen op het gebied van bij- en omscholing.

De scholingsvoucher voor werkzoekende is een subsidie voor een opleiding of het bekostigen van een EVC traject. Met de scholingsvoucher voor werkzoekende kunt u zich laten bij- of omscholen naar een kansberoep. U kunt de scholingsvoucher, met een maximale waarde van €2.500,-, gebruiken voor 1 of meerdere opleidingen in hetzelfde vakgebied. De scholingsvouchers kunt u aanvragen tot uiterlijk 31 december 2017.

Bij Scaves BV kunt u terecht voor advies en het volgen van veiligheids- en technische opleidingen. Scaves BV is goedgekeurd als opleidingscentrum voor het UWV. Dit betekent dat u uw scholingsvoucher kunt inzetten voor een opleiding bij Scaves BV.  Bent u geinteresseerd geraakt? Kijk op onze website voor alle opleidingsmogelijkheden of neem contact op met de afdeling Opleidingen.