Selecteer een pagina

PROTOCOL COVID-19 CORONA VIRUS

We begeven ons in uitzonderlijke tijden. Onzekere tijden en situaties die soms ingrijpende besluiten vragen waarbij de gezondheid en veiligheid van jullie als klant, de gemeenschap en onze medewerkers voorop staan.

De verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) leidt tot diverse maatregelen en beperkingen zo ook beperkingen die ook van invloed zijn op de trainingen en de werkwijze die je van Scaves gewend bent.

Met dit bericht willen we iedereen op de hoogte brengen van de maatregelen die we nemen om tijdens de trainingen de risico’s en verdere besmettingen uit te sluiten dan wel tot een minimum te beperken.

Er is een protocol opgesteld waarbij we met aangepaste veiligheidsregels en verregaande veiligheidsmaatregelen en voorzorgsmaatregelen ervoor zorgen dat de trainingen in tijden van deze crisis door kunnen blijven gaan.

Uiteraard staat de gezondheid en veiligheid van een ieder voorop, wanneer er zich relevante veranderingen voordoen doen brengen we je direct op de hoogte.

Wanneer er nog vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, aarzel dan niet om contact op te nemen middels een mail naar info@scaves.nl

Klik hieronder voor het Protocol in PDF of bekijk de afbeeldingen:

COVID19-Protocol Training Academy – maart 2020