Selecteer een pagina

Uniek in Nederland IMIST e-learning bij SCAVES!

Op 11 juli 2013 is Scaves BV als eerste en enige trainingscentrum in Nederland door Atlas gecertificeerd voor het geven van IMIST e-learning met OPITO approval.

Waarom IMIST?

IMIST is in tegenstelling tot VCA/SCC wereldwijd erkend en geeft de deelnemer daarom ook de mogelijkheid om op een erkende veilige manier buiten de Europese grenzen te werken. 700 Bedrijven en 50.000 medewerkers onderschrijven het belang van IMIST.

Wat is IMIST?

IMIST – International Minimum Industry Safety Training – is een OPITO standaard die de wereldwijde olie- en gasindustrie ondersteunt om de doelstelling omtrent veiligheid te verhogen.

IMIST is ontwikkeld om een nieuwe wereldwijde standaard voor veiligheid en gezondheid te bieden. Deze standaard zal zorgen voor een uitgebreid en consistent niveau van de opleiding over de hele wereld en het verbeteren van het veiligheidsbewustzijn van de mensen  die werkzaam zijn  in de olie- en gasindustrie.

De IMIST standaard zorgt ervoor dat werknemers beschikken over de nodige kennis op het gebied van veiligheid om zo de risico’s te kunnen inschatten waardoor de kans op ongevallen en incidenten sterk wordt verminderd.

Momenteel is IMIST beschikbaar in 10 talen (Amerikaans en Brits Engels, Frans, Russisch Arabisch, Hindi, Bahasa, Maleis, Vietnamees, Thais en Indonesisch). Er zijn andere talen in ontwikkeling.

De IMIST e-learning is te volgen bij Scaves in Schoonebeek en dient in 1 dag voltooid te worden en is dus tijdgebonden.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met ons op. Onze medewerkers staan voor uw klaar.