Selecteer een pagina

Falck en Scaves gaan samenwerkingsverband aan

Samenwerking technische trainingen Falck en Scaves

Falck Safety Services is een samenwerkingsverband aangegaan met Scaves, opleidingscentrum voor technische trainingen in Schoonebeek. Scaves gaat op het Falck oefencentrum op de Maasvlakte structureel diverse technische trainingen verzorgen voor zowel de klanten van Falck als Scaves. Ook op de trainingslocaties in Amsterdam en Den Oever kunnen Falck en Scaves nu deze trainingen verzorgen.

Voor klanten van Falck is het tevens mogelijk om bij Scaves technische trainingen te volgen. Het trainingsportfolio van Falck wordt hiermee uitgebreid met diverse trainingen conform SOG (SSVV Opleidingen Gids), zoals het veilig begeleiden van lasten of verplaatsen van lasten met handhijsgereedschap, maar ook het werken met of toezichthouden op steigers.

Falck stelt hoge prioriteit aan kwaliteit en heeft hiervoor in Scaves een geschikte partner gevonden voor het verzorgen van technische trainingen. Dankzij deze samenwerking is het voor Falck mogelijk om naast offshore, maritieme en wind veiligheidstrainingen het portfolio verder te verbreden en haar klanten nog beter te bedienen. Met een trainingslocatie in Schoonebeek kan Falck haar klanten in het noordoosten van Nederland nog beter van dienst zijn. Scaves en Falck kunnen de technische trainingen ook op klantlocaties verzorgen.

Om de samenwerking te onderstrepen hebben Paul Boumans (Commercieel Directeur Falck Safety Services Nederland) en Jan Snijders (Directeur Scaves) een samenwerkingsovereenkomst getekend.

 

Falck is verheugd dat het dankzij Scaves kwalitatief hoogwaardige technische veiligheidstrainingen kan verzorgen, zowel op de Falck trainingscentra als in Schoonebeek. Wij zijn hiermee in staat onze klanten een nog breder portfolio aan diensten aan te bieden’’, aldus Paul Boumans, commercieel directeur Falck Safety Service Nederland.  

 

,,Scaves ziet door het samenwerken met Falck synergie ontstaan op het gebied van erkende trainingen door heel Nederland, wat voor huidige en potentieel nieuwe klanten een groot voordeel kan zijn. Wij zijn blij dat Scaves en Falck hun krachten gaan bundelen”, aldus Jan Snijders, directeur Scaves.