Selecteer een pagina

Corona (COVID-19) Maatregelen

Regio Coevorden is de afgelopen dagen enkele malen in het nieuws geweest in relatie tot enkele besmettingen met het COVID-19 virus. Ondanks dat zien wij vooralsnog geen redenen onze geplande trainingen te moeten annuleren of te verplaatsen.

Wij hanteren de RIVM richtlijnen om zodoende verspreiding te voorkomen en hebben onze medewerkers overeenkomstig ingelicht. Wij verzoeken onze cursisten echter uitdrukkelijk,  onderstaande in acht te nemen en in het geval van twijfel of ziekte tijdig bericht te geven.

Ik wil een cursus bij SCAVES  bezoeken. Moet ik zelf voorzorgsmaatregelen nemen?

Het is belangrijk om de standaardmaatregelen op te volgen die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen geven:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden

Er is op dit moment geen reden om cursussen te vermijden of af te gelasten. Voor specifiek advies op lokaal niveau wordt geadviseerd contact op te nemen met de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst  en gemeente.

Als een cursist gezondheidsklachten, of twijfels over zijn of haar gezondheid heeft (koorts in combinatie met luchtwegklachten zoals hoesten), moet hij/zij thuisblijven en telefonisch contact opnemen met de huisarts en zich tijdig afmelden voor de geplande cursus of training, via onze planning 0524-53 26 54 opleidingen@scaves.nl