Selecteer een pagina

Bakker Oilfield Supply en Scaves slaan de handen ineen!

Bakker Oilfield Supply Coevorden BV ( B.O.S. ) en Scaves BV hebben een goede klik en al jaren een intensieve samenwerking.

B.O.S. biedt al ruim 70 jaar producten en diensten aan opdrachtgevers die actief zijn in de winning van energie. Naast de oorspronkelijke hoofdactiviteiten in de olie- en gasindustrie, richt B.O.S. zich sinds enkele jaren onder andere ook op geothermie en is als gevolg van de energie transitie duidelijk gericht op innovatie en toetreding tot nieuwe industrieën.

Scaves, gevestigd te Schoonebeek, heeft al ruim 20 jaar ervaring met het geven van trainingen en advies op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gezondheid, welzijn, milieu en ARBO wetgeving. Naast de initiële focus op de bouw en industrie is Scaves inmiddels ook al jaren specifiek werkzaam in olie-, gas- en geothermie en tevens in de petrochemie- en procesindustrie. Scaves heeft zich binnen al deze industrieën vanuit C.R.E.W. eveneens ontwikkeld tot een specialist op het gebied van rope acces en rescue werkzaamheden.

Als gevolg van de intensieve samenwerking werd de synergie duidelijk,  ofwel de uitkomst waarbij het totaal meer is dan de som van de beide delen. Vanuit dat perspectief neemt B.O.S. per 01-05-2019 Scaves over en zal Scaves evenals B.O.S. onderdeel uitmaken van Bakker Groep Coevorden BV. Het streven naar de optimalisatie van de samenwerking en de continuïteit van beide bedrijven staan hiermee voor alle betrokkenen voorop.

Na ruim 10 jaar met veel toewijding het bedrijf te hebben gerund, zal de huidige directie van Scaves per 01-05-2019 gaan aftreden. De bedrijfsnaam en de locatie blijven ongewijzigd, maar de samenwerking met B.O.S. zal sterker en efficiënter worden. De huidige directie en het personeel van Scaves danken alle klanten en leveranciers voor het in hen gestelde vertrouwen.

B.O.S. en Bakker Groep Coevorden BV verwelkomen de organisatie Scaves en haar klanten en zien uit naar de verdere ontwikkeling van de samenwerking.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot de overname, dan kunt u contact opnemen met Dhr. P. Balster op telefoonnummer: 0524- 599 754 of mailen naar: p.balster@bakkergroep.nl

Namens de directies,

Bakker Oilfield Supply Coevorden BV                                  Scaves BV

Bakker Groep Coevorden BV

 

H.J. Bakker                                                                                       J. Snijders

 

J.F.J. Hagel                                                                                        J.L.J. Jager