VEILIGHEIDSTRAININGEN & VEILIGHEIDSADVIES

Wij Zijn Scaves

WIJ ZIJN SCAVES

Uw betrouwbare partner in training en advies door betrokken en bekwame medewerkers. Wij helpen mensen en organisaties hun volle potentieel te bereiken op het gebied van veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid of competentie. Zo bouwen we samen aan een veilige en duurzame werkomgeving, voor nu en later.

Samen bouwen aan een veilige en duurzame werkomgeving

Betrouwbaar
Betrokken
Bekwaam

REVIEWS

Bakker Oilfield Supply
Training Academy & Safety Consultancy

“SCAVES doet wat het moet doen: Ze maken werk veiliger. Er lopen competente en goed opgeleide trainers rond. Deze trainers hebben een bult ervaring uit het veld en hebben al van alles meegemaakt, dit maakt het een professioneel bedrijf.”

Oving constructie
Safety Consultancy

“Je ziet dat ons bedrijf kwalitatief steeds meer groeit, zo zorgt SCAVES voor meer structuur binnen het bedrijf. SCAVES zet een stapje extra voor ons en dat waarderen wij enorm.”

DSM / Envalior
Training Academy

“SCAVES is een open organisatie, die bereid is om hun trainingen op maat aan te passen. Ze staan open voor alle mogelijkheden en een belletje is genoeg. Bovendien komen ze zelf ook met input en geven ze ons feedback. Dit helpt ons als organisatie en zo blijven we verbeteren.”

Wigchers Internationaal transport
Training Academy

“SCAVES heeft een breed scala aan opleidingen. De trainers beschikken over veel deskundigheid, waardoor onze medewerkers veel kennis opdoen. Daarnaast is er goede communicatie tussen het bedrijf en klant en wordt er snel gereageerd op vragen.”

Schrijf je in!

Bedrijfshulpverlening (BHV) | 1 dag
Arbowet
Training heftruck Arbowet | 2 dagen
Arbowet, CBR
Training combinatie ABVL & VVL-H m.b.v. handhijsgereedschap SOG
SOG
Training VCA-Basis
CBR, SOG
Training hoogwerker Arbowet | 1 dag
Arbowet

Blogs

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je ergens mee helpen?